exitentrance

Tuesday, January 30, 2007

/rxpost/

ma rog trebuia sa fie si asta. lucruri la care ma fac praf cind ma gindesc dar la care inevitabil etc

mi-e frica de faptul ca o sa imbatrinesc, deja o sa fac 27 si mi se pare extrem de mult, oricum de 5-6 ani parca as fi dormit in continuu si de aici nici nu stiu ce anume ar mai putea urma. mi-e frica fiindca o sa fiu tot mai urita si or sa apara tot mai mari complexe din cauza asta. fiindca niciodata nu o sa mi se dezvolte inteligenta suficient daca nu s-a dezvoltat pina acum. mi-e frica fiindca nu gindesc suficient si sint geloasa fiindca prietenii mei sint mai inteligenti decit mine si s-au inselat in privinta mea. mi-e frica si mi-e scirba de mine fiindca de multe ori am fost incredibil de naspa, incredibil de rea si de meschina. mi-e frica fiindca nimeni nu o sa tina la mine si asta e inca ok dar inca in citiva ani chiar nimeni. nu pot sa imi fac prieteni pentru ca nu sint o persoana misto. prietenii pe care ii aveam in b or sa ma lase incet balta fiindca sint aici si lucrurile astea nu tin la distanta. altcineva o sa se indragosteasca si o sa ma lase de asemenea balta, o sa-mi dea tel sau o sa primesc un mail si gata. si nimanui nu o sa ii placa de mine si o sa aiba dreptate pentru ca nu sint o persoana misto. iar in final o sa mor, nu or sa existe clone pina atunci asa ca lucrurile or sa ramina gresite, exact GRESITE si scirboase, nu o sa am nici o sansa si gata asta a fost tot pa. iar clona de 13-14 nu exista si chiar daca ar exista n-as sti ce sa fac cu ea fiindca cineva de 30 nu are ce vb cu cineva de 13-14. iar ic sau kc nu ajuta decit in momente bune si oricum e periculos sa-ti faci iluzii si oricum nu or sa fie cu mine cind mor. e foarte trist si as vrea sa nu ma mai gindesc si e naspa ca am inceput din nou sa ma trezesc noaptea si sa ma gindesc la asta exact ca in b.

Wednesday, January 24, 2007

/girlpost/

1. lucruri bune

- sa fac baie cu multe haine in apa linga mine
- sa am ferestre mari neblocate
- senzatia ca inot foarte repede ca o racheta ca atunci cind am visat cocaina in cuburi de gheata
- un anumit fel de poliester la haine, taftaua, materialele care fosnesc si se simt reci
- sa gasesc o piesa si sa o ascult de multe ori dupa indiferent daca nu e foarte misto
- sa vad persoane neobisnuit de frumoase (ca ea)
- lumina colorata, neoanele

2. lucruri care ma tin atenta

- sa dorm putin citeva nopti la rind dar numai cind am momente bune
- sa stau inchisa in casa tot cind am momente bune
- povesti cu copii abuzati de parinti (NU sint un copil abuzat de parinti)
- arta cu copii abuzati de parinti care nu e penibila (daddy). keep your mouth shut;)
- alcoolul sec dar foarte putin
- sa ma mut, sa dorm prima data undeva unde ma mut, fiindca ma d-e-r-e-a-l-i-z-e-z:P

3. lucruri neplacute sau foarte rele

- senzatia ca cineva o sa vina pe la spate si o sa infiga un cutit
- sa fiu singura atunci cind imi e frica
- sa fiu in multimi de oameni necunoscuti, in special barbati, in special beti
- sufocarea: sa fiu intr-un tub si sa fie nevoie sa ma tirasc prin el (nici macar nu are sens sa fac efortul, as ramine acolo si as muri imediat prin forta mintii mele:). sa fie cineva deasupra mea si sa nu pot sa ma misc. sa stau sub un pat. nu prin spinzurare, nu pungi pe cap, astea nu ma intereseaza, nu imi fac nimic.
- sa fie foarte cald
- sa nu dorm suficient cind am momente rele

in fine, toate chestiile astea sint de ani de zile dar am stat weekendul asta in casa si au venit una dupa alta amestecate. stiu ca e putin un post de tipa dar imi face placere.