exitentrance

Saturday, September 22, 2007

DE FAPT ASA

CA SI CIND AS FI MASO:)) SI MI-AS PROPUNE SA MA FAC DE CACAT FARA EXCEPTIE ACEST BLOG ESTE CLAR CEL MAI IDIOT PE CARE L-AM CITIT VREODATA SI ACUM AM GASIT PIESA SPECIALA PE CARE O CAUTAM DE MULT SI NU MAI STIAM CUM SE NUMESTE &THAT I REALLY LOVE EA IMI ESTE DEDICATA MIE.

asa

ieri asteptam news si ele au venit. o sa stau aici mai mult decit era prevazut, posibil tot anul viitor. oricum e cel mai bun lucru in mom asta. acum probabil o sa ma mut dar astept sa fie sigur. nu stiu mai departe. cred ca o sa termin si cu blogul asta pentru ca de fapt abia acum incep sa fiu singura. dar asta nu e unul din acele posturi:). plus ca el nu sint eu 100%:) dar cam 80% si in general partea frustrata si trista si care se agata (ca nu cred ca mi-au devenit brusc vocile confuze si fericite convingatoare) si nu mai vreau, cum am invatat de la mh, sa consolidez circuitele astea:). sper sa fie ok, CHIAR sper sa fie, acum e putin mai important sa fie. partea buna: pe depresivi in general poti sa contezi atunci cind le dai un job pt ca e important pt ei sa nu let down. adica pot sa fie oricit de varza, vor incerca sa il faca bine. as vrea numai sa nu ma mai intristeze orice. si sa nu mai incurc pe nimeni. mi-e teama ca si daca iau un cambodian kid o sa il defectez si pe el asa cum m-am defectat pe mine si pe altii.

Friday, September 21, 2007

hello

ladyduck and the teenage protector wish you merry christmas and whatever else

fiindca ne-am intors si reintilnirea a fost mi-nu-na-ta. 1400km intr-o zi, numai adrenalina si vb fara intrerupere in diferite limbi si shuffle si da sintem un fel de familie disfuctionala atunci cind esueaza celelalte. peste citiva ani o sa murim in 2 colturi diferite ale camerei sau daca avem suf bani eu o sa adopt the cambodian kid si o sa ne leganam toti trei ca retardatii in fiecare noapte pina cind o sa murim in 2 colturi diferite ale camerei etc. (ce sa fac cu blogul asta sa il distrug sau nu. ma mai dixtreaza oare. n-am chef sa ma gindesc nici la asta)
m-am intors la job si mi-a facut placere, am fost imbratisata, mi-a lipsit mediul asta aseptic si protector. acum sint insa stresata dintr-un motiv, dar nici la asta n-am chef sa ma gindesc. gata am terminat pauza si nu mai am privacy.

Saturday, September 08, 2007

8

azi e simbata seara:), ultima seara in b. miine merg la mare, sper sa existe casa aia unde vreau sa merg, daca exista o sa stau o saptamina.
a fost o zi oribila, am vrut sa imi pun status pe mess cu take me out dar nu, acum nu sint inca sau am trecut de povestea cu agatatul de oameni. dar as fi iesit in oras, fara preferinte, doar quiet friend care sa nu imi deschida ochii cu privire la viata mea, care sa nu ma trezeasca din somn. ploua, s-a terminat vara, iar toamna oricum e ciudata oriunde. as fi vrut si sa nu vin cu masina, sa nu am timp sa imi dau seama cind plec. nu trebuie sa mai ramin singura cind vin aici si nu trebuie sa ma gindesc la nimic si nu trebuie sa imi aduc aminte de nimic. nu trebuie sa ma ating de hainele mele de aici si nu trebuie sa ma dau cu parfumuri de aici. nu trebuie sa ies in oras singura.
am multe lucruri interzise. in lux sint magazinele alima, de acolo imi luam mincare anul trecut la inceputul perioadei de transplantata, din decembrie de cind m-am mutat din zona aia n-am mai intrat ever intr-unul. acum 2sapt n-am avut ce face, de la intrare mi s-a facut rau. nu am voie sa merg pe michel rodange. nu am voie sa ma ating de davidoff cool water, mi l-am luat anul trecut din aeroport si l-am folosit vreo luna tot atunci, daca si-l doreste cineva cadou poate sa imi spuna pe mail. aici nu am voie -iar- sa ies singura, sau nu trebuie sa ma uit in jurul meu, sau sau sau. nu trebuie sa ma gindesc, oricum e complicat, dar altfel ar fi imposibil. nu e doar fiindca sint transplantata, e altceva. poate sa se termine la un mom dat si cu toate chestiile astea interzise sau poate mai bine ma plictisesc eu sa ma tirasc asa de la o zi la alta si fac o mare schimbare care nu schimba nimic (dar tot nu am mai vb de mult de asta).
(right now i'm mixing things that become sleep. one is black one is white one is bitter one is blue, one is me and one is you. i'll pack my things once more, try to avoid forbidden ones, not smashing them but putting them gently apart. hope i'm done with immigrant songs, you know them better than anyone. it's saturday night, my eyes are so incredibly shut:) they'll never open again.)