exitentrance

Wednesday, April 23, 2008

nu cred ca pot respecta contractul

'Exista totusi ceva, ceva ingrozitor, ceva ce pluteste in spatiu si parca vrea sa se apropie. Inainte de orice tristete, inainte de orice mihnire sau de orice lipsa posibila, exista altceva, ceva ce s-ar putea numi pura groaza de spatiu. Sa fie acesta ultimul stadiu? Ce facusem ca sa merit o asemenea soarta? Si ce facusera, in general, oamenii? Nu mai simt in mine ura, nimic de care sa ma pot agata, nu mai exista repere sau indicii; teama e prezenta, adevar al tuturor lucrurilor, identic cu lumea observabila. Nu mai exista lume reala, lume simtita, lume umana, am iesit din timp, nu mai am trecut, nici viitor, nu mai am tristeti sau proiecte, nu mai simt nostalgii, abandon sau speranta; nu mai e decit teama.

Spatiul vine, se apropie, vrea sa ma inghita. Un zgomot slab se aude in mijlocul camerei. Fantomele sint aici, spatiul este format din ele, ma inconjoara. Se hranesc cu ochii plesniti ai oamenilor.'

Sunday, April 20, 2008

xrays and fingerprints

e primavara am iesit cu masina si am fost in franta toata ziua. mi-am cumparat sandale argintii acum am multe sandale argintii, 3 de fapt. deci am asa: the little bomb, care o sa treaca repede sper fara mari efecte (efectele sint proaste fizic pina acum dar bune psihic, mi-e putin jena sa vb de asta), the little sister thebabygirl, atingecreierul dar numai putin. mai am parintii mei foarte buffalo 66 like cind merg acolo si foarte ok cind sint aici, dar asta e inevitabil si e vina mea ca inca ma rupe asta (acum ca si cum as avea de dat explicatii, pe scurt cind am fost in ro a fost un dezastru pentru ca intr-un mod foarte mizerabil dpv psihologic filmele s-au amestecat si asteptam sa fie ca si cum as fi inchis o bucla in care am fost plecata si acum m-am intors si totul continua, expatriatilor nu faceti greseala asta fiindca sint sigura ca o faceti, nu continua nimic si cei care au plecat pentru mai mult de citeva luni sint morti pur si simplu pentru ceilalti si asta e tot). nu am altceva, dar nu am nici o boala incurabila, am inca 27, e sub control si nu am nevoie de multe alte lucruri, se poate fara ele, mai bine decit sa fiu crocodilul de la zoo din dublin in care arunca lumea cu bani, foarte foarte transparent aici fiindca e dintr-o piesa. am mai avut personality crisis, foarte exhibitionista si scirboasa dar o pastram si pe ea, a trecut si e cred ca e mai bine asa, daca a fost acum poate nu o sa mai fie peste citiva ani cind se intimpla la oamenii frumosi cind imbatrinesc si mor. m-a binedispus piesa de dinainte asa ca trebuie sa spun ca as vrea ca toti oamenii frumosi (o expresie foarte intens folosita in bucurestiromania si care e suficienta ca sa discrediteze pe cineva total in fata mea) sa moara calcati de masini. si am mai avut gesturi foarte lente, poluante cind am inceput marele post si foarte rapide acum si ca asta imi face placere asa ca termin. e de la piesa pe care o iubesc mult listen. data viitoare cind ies fac poze. iar bomba nu e cancer e ceva simplu si poate fi reparat usor si dupa asta lipit, abia astept. dar ne-am fi descurcat oricum si daca era pentru ca eu sint un om frumos si nu o sa mor niciodata:)

Labels:

Thursday, April 10, 2008

we were killed yesterday

in afara de bomba am o sora care a fost data spre adoptie cind eram mici si acum mi s-a parut ca daca ea e in ro trebuie sa merg si eu acolo putin timp. dar sigur ca nu putea sa iasa nimic bun din asa ceva. inca intr-un an mi se va umple camera de tot felul de persoane inexistente CARE MA URAAAAASC si de care n-am NEVOOOOOIE. 28 de ani si 28 de prieteni imaginari. dar am mers oricum acolo ca lassie si dupa 5 zile care au fost un dezastru m-am modificat foarte tare. dupa asta am fost la fabrica de la mintia si la fabrica de la mintia (ha) am fumat niste tigari si am mers mai departe pina la mine acasa unde am ajuns simbata seara. acum am de lucru, astept sa fie we si sa ma spal pe cap sa nu mai fiu asa naclaitalichefiata modificata sint mo-di-fi-ca-ta rau dar nu mai am timp acum fiindca am de lucru, uite la ei am fost la concert acum intr-o seara si mi-a placut, nu a fost chiar asa ca piesa asta a fost din fericire un pic si mai noise dar putea fi si mai mult dar in sfirsit lor le place si sa sune bine cred. totusi blixa e frumos ca diavolul si in general imi place mult de ei cu toata arta.