exitentrance

Wednesday, May 27, 2009

arta si intimplarile

acum citeva sapt am fost la sonic & youth in sala mica din luxbg. alta data dupa am fost la casiotone for the painfully alone. casiotone vindea la cduri inainte de concert (cind nu am fost total sigura ca el) si dupa concert, cind am fost si am luat cd, l-am intrebat daca se supara daca imi scrie pe el si mi-a scris have a nice we si mi-a desenat o pisica. nu imi plac pisici nu am apreciat. si el cam artsy, cred ca ii place new weird america (iar new weird america stim cu totii ca jegos si sinistru). de fapt cred ca tot ce il diferentiaza de nwa e ca e el mai ok pur si simplu, in fine cine stie. in afara de asta m-am mai uitat sapt trecute pe youtube la artisti din anii 80 din america:) pentru ca mi se parea f special mai demult cum erau ei. cind imi placea arta:) (nu vreau sa sune cabotin, chiar nu stiu cum sa spun altfel. alternativa ar fi cind ma interesa sa traiesc sau cind imi placeau lucrurile, ceva in sensul asta) deci cind imi placea arta imi facusem un fel de model uman pornind de la asta: seriosi, autisti, cu sarcasme, luindu-se in serios si uitindu-se cu atentie:). modelul in mare parte a ramas, desi acum mi s-ar parea deprimant sa ma preocupe asta, cred de fapt ca eram insuportabila atunci cu toate chestiile.

postul asta era la inceput despre familia grunge si era
sfisietor:), acum l-am sters din draft. era vb despre nostalgie si cit de rau imi pare ca am fost o nevrozata de 2 lei si am asteptat chestii spectaculoase. si altele, as fi explicat totul perfect coerent, momentele stralucitoare hiperparanoice stralucitoare superbe. dar nu ar fi fost adevarat, ar fi fost o fictiune cu copiii neiubiti si restul de prostii. si nu e adevarat nici ca imi pare rau, nu imi pare. dar daca as mai putea scrie, as scrie exact despre asta, despre nostalgie, asa cum o simte cineva autist, cu atentie si fara caldura, examinind celulele moarte:). in fine.

iar in ult 2 seri m-am uitat pe youtube la trailerul de la antichrist si la
interviuri cu lars von trier. anul trecut eram in canare si iesisem cu masina sa mergem la o plaja si i-am povestit lui ciprian ca sint f varza si am criza de identitate si ca ar trebui sa am un sistem de valori:) care sa mai contina si altceva decit m hbq si ce sa fac ca nu imi place nimic, iar el mi-a spus lars von trier si eu m-am mirat ca nu mi-am dat seama cum de uitasem. si tot asa. so enjoy, eu cred ca o sa fie unul dintre filmele mele preferate. si exact cum mi-ar placea acum sa fie un film whatever that..


http://www.youtube.com/watch?v=QmKv_57fOvY

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home