exitentrance

Saturday, May 12, 2007

evol2

am incercat sa ma abtin sa spun ceva de piesa Asta dar nu pot asta e. e exact asa. sau ar fi fost asa daca nu ar fi fost asa cum e acum (whateverthat). enjoy pe mine ma face sa pling. adica nu are leg cu faptul ca brett anderson e asa cum e. si ca o sa orbesc daca ma mai uit cum mi-a zis cineva gluma porno la maxim. cred ca asta e. si nu mai imi spuneti ca pun mainstream stiu ca pun mainstream.

5 Comments:

Blogger exit said...

si nu nu are sida si nu o sa moara peste 3zile

May 12, 2007 11:08 AM  
Blogger exit said...

si pina la urma ce poate sa spuna un copil estic foarte singuratic despre asta. si ce poate sa faca in privinta asta. sa mearga la net si sa se uite pe forumuri. sa dea 15mii sa stea o noapte intreaga si sa se uite la clipuri pina ii se fac ochii rosii si daaa orbeste. sa se emotioneze cind ii spune cineva ca asculta chestii misto. nu pt ca copilul e fata si tipul de la net nu e fata. doar pt ca nu cunoaste alte persoane asa ca el si nu vb cu nimeni zile in sir. pt ca nu cunoaste pe nimeni si nu il intereseaza nimeni in orasul ala. si tot ceea ce traieste e complet diferit de ceea ce e in capul lui sau in clipuri (asta e si acum). si e obsedat sa plece si cind pleaca prima data plinge o noapte intreaga in tren pina nu mai intelege nimic. si cea mai fericita zi din viata lui e cind merge la concert la placebo in 2001. da cea mai fericita zi din viata mea a fost cind am mers la concert la placebo in 2001 asta e ce sa fac. deci imi pare rau ca nu pot sa imi asum identitatea de persoana din lumea a 3a si sa scot chestii misto din ea (oricum e prea tirziu sa fac asta).

mi-a trimis cineva pe net intrebarea in cine as vrea sa ma trezesc transformat peste noapte dar nu vreau in reviste si raspund aici. in brett anderson as vrea sa ma trezesc sau in oricine altcineva care s-a nascut asa, pt care lucrurile au decurs normal, in oricare dintre persoanele astea oribil de frumoase care traiesc asa cum vor si isi scriu piesele lor speciale. nu in mine asa cum sint acum si nici macar in mine din 2001 pt ca eram naspa si cu fixe si atunci. acum nu mai am chef dar poate mai scriu 6 comentarii pina miine.

May 12, 2007 4:44 PM  
Anonymous Anonymous said...

da, ma trezesc si eu sa mi spun parerea. da, poate fi bine sau poate fi mai rau, poti sa vrei asta sau sa nu vrei, sa te trezesti acolo. eu cred ca vreau desi n o vad ca pe ceva absolut necesar, doar ca ar fi mai bine, as avea din nou simturile hipertrofiate un timp, din cind in cind as auzi mai tare, sau as distinge conturul mai bine, ca opticienii, sau se poate ca (si e mai plauzibil) la capatul zborului :) sa nu ma astepte nimeni. oricum, "releele se ating din cind in cind doar din intimplare" (a.sch.:) si o sa ajung sa ma uit la mine in geamul trenului ca la o fotografie.

as spune mai multe, dar postul asta nu e despre mine.

May 14, 2007 6:02 AM  
Anonymous Anonymous said...

suede au trecut de mult din mainstream ...in a shadow longer than their youth. of, uitasem de cite ori am ascultat dogman star (Viva Roton) pe un nenorocit de cas in 94...pina am rupt banda...

May 17, 2007 11:34 AM  
Blogger exit said...

tu aesthetic esti mai mare decit mine sau daca nu te invidiez f tare. spune ca erati un grup mic de prieteni si ascultati suede impreuna fara fete si voiati sa mergeti in marea britanie. am cunoscut asa persoane. da. sint geloasa pe ele si acum.

in alta ordine de idei cred ca ar trebui sa nu mai pun posturi si sa scriu aici de fiecare data toata viata dar nu acum. bine asta nu are legatura dar asa. ma mai gindesc oricum. dar acum merg pe mess cu gabi si as vrea sa intre si adi ca sa ii spun ceva.

May 22, 2007 7:22 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home