exitentrance

Sunday, December 09, 2007

ceva rau

imi pare rau ca scriu asta aici dar sint foarte speriata si imediat ce toata povestea asta se va termina nu mai stau niciodata inchisa in casa mai mult de o zi. si asta va trebui sa ramina aici oricum ar fi ca sa o vad data viitoare linga tigari si linga toate obiectele si cind ma uit in spate pentru ca nu e nimeni in spate nimeni nu poate sa faca nimic rau nimeni niciodata nimic rau. vreau foarte foarte tare sa ies din asta indiferent cum. si data viitoare o sa scriu pe o foaie de hirtie cu un marker damage done si o sa o pastrez cu mine tot timpul. iar creierul meu nu e gresit nu stiu ce anume e gresit dar nu el, el functioneaza, eu fac tot ce e rau, el doar se incordeaza si ramine asa terorizat, strins intr-un colt. o sa ies din asta o sa fac tot posibilul si mai ales o sa ies din casa o sa merg cu zimona sa dansam si o sa merg cu ovidiu la paris si o sa fac tot posibilul jur daca ies din asta nu mai las sa treaca deloc si o sa dorm si o sa caut pe net numai te rog sa ma scoti din asta pentru ca e ca si cum as fi omorit pe cineva si l-as cara dupa mine tot timpul. e doar o boala si atit si poate fi tratata, o sa caut pe net pe cineva o sa merg in b si trebuie sa ies din asta exact acum.

4 Comments:

Anonymous Anonymous said...

:(

December 10, 2007 9:13 AM  
Anonymous Anonymous said...

ai muncit prea mult. credeai ca dumnezeu o sa te rasplateasca cu un orgasm de o ora dupa efortul ala? esti fragila, obisnuieste te cu ideea.

December 10, 2007 11:53 AM  
Anonymous Anonymous said...

amaratule, greierasule :)

December 10, 2007 12:23 PM  
Blogger exit said...

acum ti se pare ca m-ai luat tare si o sa ma supar dar nu e adevarat pentru ca ai dreptate. o sa incerc sa nu mai pun posturi din astea dar ma ajuta pe moment (cred). sorry daca sint nefrecventabila:(

less sleep much work and too much music:)

December 10, 2007 12:41 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home