exitentrance

Sunday, October 05, 2008

working is no problem

cind o sa fiu eu dj chiar si in luxbg si chiar si la 35 de ani asta o sa fie prima piesa pe care o pun By Faar




si ea ultima dar acolo o sa se auda foarte tare




si dupa asta chiar o sa ma duc direct la job cu multe lovituri si vinatai de la toate obiectele si din cauza asta foarte sexy sigur dar si cu ochii foarte sticlosi. (acum sincer cred ca in ult 3 ani cel putin nici o formatie nu mi-a placut mai mult.)

Labels:

12 Comments:

Blogger myautumns said...

ambele melodii sunt f f faine ( prima m-a topit si maine o sa am in cap doar piesa asta) si amandoua trebuie puse clar, fara diferente, fara discriminare acolo (desi eu nu stiu cum e acolo) dar cred ca toti se vor topi chiar si peste n ani dupa pylon. :)

October 05, 2008 9:26 PM  
Blogger exit said...

pentru pylon multumesc lui corcoran pentru ca de la el am auzit prima data (dar sincer cred ca eu m-am agitat cel mai tare de la ei:). sint si pe myspace si au si alte piese care la fel sint misto. i love them deeply disruptively:p. in luxbg acum e f ok in pofida evidentei cumva:) ca si peste tot de fapt. ma bucur ca iti place de ei.

October 05, 2008 9:43 PM  
Blogger exit said...

altfel eu cind sint trista am tendinta sa pun si chestii mai de cacat dar cind sint fericita numai chestii misto fara exceptie so look out:)

October 05, 2008 9:58 PM  
Anonymous Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=pNBOQIR3Y1Y
cu dedicatia: nu am iubit niciodata asa cum l-am iubit pe frank black

October 08, 2008 8:51 PM  
Anonymous Anonymous said...

asa se termina cartea extinderea domeniului.... nu filmul, filmul nu e asa fain

October 08, 2008 8:54 PM  
Anonymous Anonymous said...

dar asta e singura piesa faina de la el

October 08, 2008 8:55 PM  
Blogger exit said...

multumesc daca pentru mine, chiar e f frumoasa. eu acum ascult grandaddy a valley son si la rindul meu o dedic etc. imi pare rau, chiar nu ma pot abtine.

October 10, 2008 7:56 AM  
Anonymous Anonymous said...

da, cred ca eu m-am agitat mai putin, poate fiindca nu-s in the mood tot timpul, dar sa stii ca si mie-mi place pylon, e o formatie misto, cu artag, si prin decembrie urla la mine-n casti (la serviciu) working is no problem ;)

October 11, 2008 9:23 AM  
Anonymous Anonymous said...

crazy mi se pare cea mai tare din ce am ascultat pe youtube, nu stiam de ei, asta tot imi tot pun si suna in cap de cand cu postarea ta, asa ca faci treaba mai buna decat un dj ;)

October 11, 2008 5:40 PM  
Blogger exit said...

daca nu e la misto s-ar putea sa fie una dintre cele mai misto chestii pe care mi le-a spus cineva ever:p. and even if. crazy imi place si mie (si ma si reprezinta fix acum:), dar si altele. dar sa nu se mai incurce cu rem, sa nu se incurce cu nimeni si sa nu mai dea piese nimanui.

corcoran: stiu:)

October 11, 2008 7:50 PM  
Anonymous Anonymous said...

pana acum s-au adunat 7 piese cu care ai zis ca o sa incepi. nu se poate sa pui 7 piese la rand si fiecare sa ramana prima.

October 14, 2008 9:30 AM  
Blogger exit said...

o sa aranjez putin, o sa fac ordine (asta de care am zis acum sigur)

October 14, 2008 8:06 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home