exitentrance

Tuesday, March 06, 2007

all we want are just pretty little homes (the faint)

am asa niste noutati din exterior care acum o sapt m-ar fi facut sa ma inchid in baia de pe etaj si sa ma isterizez acolo. acum mi-e egal. adica nu mi-e chiar egal dar nici departe. pt ca am nevoie de bani pentru proiectele mele:P care ma vor scoate din nevroza si ma vor ajuta sa devin o persoana misto. cred ca de fapt toata lumea face asta. lucreaza ca sa faca bani ca sa devina maturi dintr-un anumit punct de vedere pe care toata lumea il stie si care imbraca diferite forme (nu prea multe). e ca si cum un artist:) face expediente ca sa isi cumpere aparate pt operele lui de arta:P
ma gindesc ce prostute i-ar parea chestiile astea cuiva care chiar e matur din punctul asta de vedere. care nu e beginner.. azi a plouat toata ziua asa rau ca te dizolva cu totul. se pare ca multi transplantati aici au problema asta. iesim la tigara si nu ne vine sa credem ca se poate chiar in halul asta si ne place la unii de altii din mila pornind numai de la asta.

4 Comments:

Blogger Unknown said...

bani de sanatorii luxoase, ca n muntele vrajit. scrii din ce in ce mai bine, sunt in extaz! pupici!

March 08, 2007 10:45 AM  
Blogger exit said...

atunci cred ca va trebui sa iau o pauza? la ultimul am luat-o deja.
dar nu vreau la sanatorii ar fi si culmea vreau in b sa mergem in oras abia astept:))

March 11, 2007 12:48 PM  
Blogger Unknown said...

baga mare, nu lua nici o pauza! hai in bucuresti, ca s-a deschis testpoint!

March 23, 2007 11:01 AM  
Blogger exit said...

da vin in b sa ma duci la underground:P dar atunci chiar iau pauza fiindca ar fi penibil sa stam toata ziua impreuna:):) si dupa aia sa merg in alta camera si sa descriu asta nu?

March 23, 2007 11:22 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home